Upišite se na našu mailing listu:

 

Kod stomatologa bez straha

Posetite Dentaž u ulici Dobračina 56a, Dorćol, Beograd i prepustite brigu o Vašem oralnom zdravlju najsavremenijim laserskim sistemima današnjice i našem stručnom timu!

U Dentažu uz pomoć lasera možete eliminisati bakterije iz korena zuba, lečiti i prevenirati nastanak parodontopatije, neinvazivno i potpuno sigurno laserski izbeliti zube, uz sve ostale stomatološke intervencije.

Maksimalan komfor, brzo izvođenje procedura i posete stomatologu koje konačno postaju bezbolne, je ono po čemu se Dentaž izdvaja od ostalih stomatoloških ordinacija!

Kod stomatologa bez straha

Ordinacija Dentaž uvela je brojne novine kada je u pitanju online casino savremena stomatološka praksa.

Primena najsavremenije tehnologije i najkvalitetnijih materijala omogućava skra­ćenje trajanja i povećanje uspešnosti lečenja zuba.

Uz pomoć lasera se mogu ukloniti i bakterije iz parodontalnih džepova i na taj način se eliminišu najčešći uzrok povlačenja desni i gubitka zuba, i u čak 65% slučajeva otklanja potreba za parodontološkom hirurgijom.

Takođe izbeljivanje zuba uz pomoć lasera, za razliku od standardnih postupa­ka, obavlja se bez ikakvih oštećenja zuba i potpuno je bezbolno – za samo 30 min imate blistav osmeh.

Naše usluge

”Dentaž” ordinacija i tehnika na jednom mestu, garantuje maksimalnu brzinu izrade protetskih nadoknada.

Ako planirate posetu iz inostranstva, najavite nam se preko formulara ili telefonom i izaćićemo Vam u susret. U najkraćem mogućem roku podaraćimo Vam novi osmeh.

Naše osoblje je specijalizovano u oblastima:
  • Konzervativa I endodoncija
  • Oralna hirurgija
  • Ortodoncija
  • Estetska stomatologija
  • Implantologija
  • Protetika
  • Laser

(Najsavremeniji radovi u fiksnoj I mobilnoj protetici sa najsavremenijim materijalima)