Upišite se na našu mailing listu:

 

StomatoloŔka ordinacija Dentaž

Dr Marijana Ajduković

Ordinacija je opremljena savremenom tehnologijom koja omogućava obavljanje svih vidova stomatoloÅ”kih usluga. Pored toga, u okviru iste se nalazi i protetička laboratorija, Å”to omogućava brzu i kvalitetnu izradu protetskih nadoknada, uz stalnu asistenciju lekara.

Nudimo saradnju za pružanje stomatoloÅ”kih usluga svim VaÅ”im zaposlenim radnicima i njihovim porodicama uz povoljne cene i plaćanje preko platnog spiska ne viÅ”e mesečnih rata (po dogovoru).

Zubotehnička laboratorija Dentaž

Tamara Ajduković

Osnovna prednost i brzina izrade protetskih nadoknada je u celovitosti stručnog tima na jednom mestu, ordinacije i zubotehničke laboratorije ā€“ Å”to omogućava dobar timski rad i veoma brzu izradu od 5-15 dana u zavisnosti od kompleksnosti rada.

Pod protetskim nadoknadama spada izrada metalokeramičkih kruna i mostova, bezmetalokeramičkih kruna i mostova i keramičkih kruna i mostova na zlatu, totalnih i parcijalnih proteza, skeletiranih (wizil) proteza sa raznim retencijonim mogućnostima (ankeri, teleskop, dolder prečke i dr)

Sve se radi po najnovijoj svetskoj tehnologiji sa najsavremenijim materijalima pod kontrolom lekara.

NaÅ” cilj je zadovoljan pacijent sa potpunom funkcijom žvaćnog sistema, prirodnoŔću i lepim osmehom.

Share Button

NaŔe usluge

ā€Dentažā€ ordinacija i tehnika na jednom mestu, garantuje maksimalnu brzinu izrade protetskih nadoknada.

Ako planirate posetu iz inostranstva, najavite nam se preko formulara ili telefonom i izaćićemo Vam u susret. U najkraćem mogućem roku podaraćimo Vam novi osmeh.

NaŔe osoblje je specijalizovano u oblastima:
  • Konzervativa I endodoncija
  • Oralna hirurgija
  • Ortodoncija
  • Estetska stomatologija
  • Implatologija
  • Protetika

(Najsavremeniji radovi u fiksnoj I mobilnoj protetici sa najsavremenijim materijalima)